Word vrijwilliger 

Hou je van organiseren? Heb je een vlotte pen? Wil je iets bijdragen aan betere wereld en tegelijkertijd je netwerk van idealisten verbreden? Word dan actief als vrijwilliger bij Initiatives of Change. IofC is een netwerk van mensen met de overtuiging dat een betere wereld begint bij henzelf. Als vrijwilligersorganisatie geloven wij dat iedereen iets kan bijdragen op zijn eigen manier en met zijn eigen talent.


Wat kun je doen?
 
  • Gastheer/gastvrouw Als gastheer of gastvrouw draag je er aan bij dat alle bezoekers zich welkom voelen tijdens de activiteiten van IofC. Je verwelkomt de gasten en helpt mee met alle praktische dingen die moeten gebeuren om de avond tot een succes te maken: van het inrichten van de locatie, tot het klaar zetten van koffie en opruimen na afloop. Zo geef je niet alleen anderen een warm welkom, maar voel je je zelf ook nog sneller thuis bij Initiatives of Change.
  • Reporter of vertaler Als reporter schrijf je voor de website en de nieuwsbrief van IofC. Je kunt verslag doen van activiteiten, interviews afnemen of blogartikelen schrijven. Ook zijn er regelmatig Engelse artikelen uit het internationale netwerk om te vertalen. Je ontwikkelt je schrijf- en journalistieke vaardigheden onder professionele begeleiding. Samen geven we de inhoudelijke verslaggeving van IofC vorm.
  • Fotograaf Als fotograaf versla je activiteiten en trainingen van Initiatives of Change en zorg je voor kwalitatief beeldmateriaal voor de website en de nieuwsbrief. Op dit moment zoeken wij mensen die als fotograaf verslag willen doen van de volgende trainingen: Leiderschap: van binnen naar buitenZiEL: Zingeving, Ethiek en LeiderschapLuisterworkshop: de kracht van luisteren. Als fotograaf neem je gratis deel aan de training.
  • Mapper In Den Haag organiseert IofC op dit moment het mapping-project: bewoners uit verschillende buurten en met verschillende achtergronden gaan met elkaar op pad en verkennen gezamenlijk hun omgeving. Zo leren zij niet alleen elkaar kennen, maar zien ze ook hun eigen omgeving met nieuwe ogen. Woon je in Den Haag en wil je stadsgenoten leren kennen die je anders niet zo gauw zou ontmoeten? Neem dan als vrijwilliger deel aan hetmapping-project. Zo draag je bij aan een stad waar mensen niet langs elkaar, maar mét elkaar leven.
     
Iets anders doen? 

Staat er niets bij dat bij je past, maar heb je andere ideeën over hoe je wilt bijdragen? Neem ook dan contact op, wij horen graag wat jouw talenten en ideeën zijn.
 

Ja, ik wil vrijwilliger worden.

Neem contact op met Laura Reijnders. Vertel kort iets over jezelf en wat je voor Initiatives of Change zou willen doen. 


Internationaal 

Ook internationaal zijn er verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en stages via het netwerk van Initiatives of Change