zaterdag, oktober 28, 2017 - 10:00

Vraag jij je wel eens af...

  • Wat wil ik eigenlijk echt zijn?  

  • Wat geeft mij zin in het leven? 

  • Hoe kan ik leven naar de waarden die belangrijk voor mij zijn?
     

In de steeds drukkere tijd waarin we leven nemen we vaak te weinig tijd om onszelf en elkaar de bovenstaande vragen te stellen en hier bewust mee aan de slag te gaan. De training Zingeving, Ethiek en Leiderschap (ZiEL) geeft je de mogelijkheid om hiervoor tijd te nemen en hierover samen met deelnemers en trainers in gesprek te gaan. Aan het eind van de dag loop je met een frisse blik en nieuwe perspectieven op zak de deur uit en heb je eigen pad weer wat scherper voor ogen.
 

Meld je nu aan via het online formulier: http://tiny.cc/ziel-training.

 

ZiEL training

Na de succesvolle eerdere edities organiseert Initiatives of Change (IofC) Nederland in oktober 2017 een nieuwe ZiEL training. In de training ga je samen aan de slag met: 

Zingeving:     Wie wil ik zijn, en wat is voor mij van betekenis?
Ethiek:           Hoe maak ik keuzes die ik voor mezelf en voor anderen kan verantwoorden? 
Leiderschap:  Hoe geef ik leiding aan mijzelf? En hoe verhoudt dit persoonlijk leiderschap zich tot mijn omgeving?

 

Aanpak

De training bestaat uit enige theorie en vooral veel praktische oefeningen. Je gaat aan de slag met je eigen vragen en die van de andere deelnemers. Door met een open en nieuwsgierige houding naar deze vragen te kijken, de reactie en stilte op te zoeken en met elkaar in gesprek te gaan, werken we samen naar nieuwe inzichten en handelingsperspectieven toe.

 
Trainers

De ZiEL training van IofC wordt gegeven door de volgende drie personen:

Stefanie Schuddebeurs
Stefanie Schuddebeurs richtte in 2015 De Luisteracademie op. Binnen deze sociale onderneming vertaalt ze de kunst en kracht van luisteren praktisch naar maatschappelijke en professionele contexten, vooral voor gemeenten, ministeries en hogescholen. Ze heeft een achtergrond in sociologie, sociale psychologie en levensbeschouwing en is van nature nieuwsgierig naar wat mensen beweegt.
 

Sylvie de Kubber
Sylvie de Kubber is masterstudent aan de Universiteit voor Humanistiek. Daar geeft ze ook les in gespreksvaardigheden en groepsdynamica. Het ontmoeten van mensen geeft haar leven 'zin'. Ze is gedreven om in gesprek stil te staan bij wat ons beweegt, aan de hand van spel, kunst en poëzie.

 

Brian Winters
Brian Winters is Scrum Master in de IT organisatie van de ABN AMRO Bank. Hier werkt hij aan het verbeteren van het teamproces, verbinden en coachen van mensen in een interculturele omgeving. Hij is gedreven om een brede impact te hebben op de wereld, in zijn persoonlijke leven en door zijn werk.

 

 

Aanmelden

Meld je aan via het online formulier: http://tiny.cc/ziel-training.
We vragen je om een bijdrage van minimaal €50 (ANBI aftrekbaar) als tegemoetkoming om de kosten van de training te dekken waaronder de lunch, de locatie en het materiaal. Neem voor vragen contact op met de coördinator van de ZiEL training Stefanie Schuddebeurs via ziel.training@iofc.nl.

 

Over Initiatives of Change

Initiatives of Change (IofC) is een wereldwijd netwerk van mensen met de gedeelde visie dat positieve verandering in een individu bijdraagt aan een positieve verandering in de wereld. IofC streeft naar een rechtvaardige, vreedzame en duurzame wereld waaraan iedereen op zijn eigen wijze een zinvolle bijdrage kan leveren. 

 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 28 oktober 2016
Tijd: inloop 9.45, begin 10.00 en afsluiting om 18:00
Inclusief koffie, thee, fris en lunch.

Locatie: Centrum Initiatives of Change, Amaliastraat 10, 2514 JC Den Haag