donderdag, november 28, 2019

Kerstverhalen met Joost Röselaers

Ver voor het begin van onze christelijke jaartelling wordt in alle culturen feest gevierd als de dagen weer langer worden en het zonlicht terugkeert. Bij zo'n feest horen verhalen. Het zijn verhalen over hoop en verbondenheid. Het helpt mensen eraan te herinneren dat het goede zal overwinnen en dat er altijd een nieuw begin mogelijk is.

Tijdens een lunchbijeenkomst op maandag 16 december gaan we luisteren naar een aantal eigentijdse kerstverhalen. Verteller is Joost Röselaers, remonstrants predikant te Amsterdam en medeschrijver van de bestseller van 2018 'Kom vanavond met verhalen…' *. Er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de betekenis van en je eigen ervaring met Kerst.

Wil je ook komen luisteren naar de hartverwarmende en waargebeurde verhalen aan de kersttafel in een gezellige kerstsfeer, stuur zo snel mogelijk een mailtje aan Elly Stigter: elly.stigter@iofc.nl.

Details

Datum: maandag 16 december 2019
Tijd: van 12:00 - 13:15 uur
Locatie: Amaliastraat 10, 2514 JC Den Haag

Toegang: 5 euro (contant of per pin)

* Tijdens de lunch is het mogelijk 'Kom vanavond met verhalen…'  aan te schaffen voor 15 euro. Joost Röselaers is aanwezig om deze te signeren.


De 'Lunch met Kerstverhalen' wordt georganiseerd door Initiatives of Change (IofC), een wereldwijd netwerk van mensen met de gedeelde visie dat positieve verandering in een individu bijdraagt aan een positieve verandering in de wereld. IofC streeft naar een rechtvaardige, vreedzame en duurzame samenleving.