In de onderstaande agenda vind je alle activiteiten en trainingen die worden georganiseerd door Initiatives of Change Nederland. Benieuwd wat er in het verleden is georganiseerd? Dit vind je in het agenda archief.

Geïnteresseerd in de activeiten in het buitenland? Kijk dan op de international website van Initiatives of Change.

 

dinsdag, januari 22, 2019 - 17:00

Op dinsdagavond 22 januari kijkt Initiatives of Change (IofC) terug op 2018 en vertellen we je over de plannen voor 2019. Gastspreker David Renkema zal met een blik van buiten inzoomen op het mapping programma van IofC en wat dit programa betekent heeft voor Den Haag.

donderdag, februari 28, 2019 - 19:00
Roel van Duijn | Bron: NH Nieuws

Vreemdelingenhaat en nationalisme nemen in de hele wereld toe. Hoe was dat in de jaren ‘30 van de vorige eeuw? Wat dreef idealisten van toen om zich in te zetten voor een betere wereld? Zijn er overeenkomsten met nu? En wat kunnen we leren van toen? Op 28 februari zal oud-politicus en politiek activist Roel van Duijn hierop ingaan aan de hand van zijn recent verschenen boek: ‘Een zoon voor de Führer, de nazi-utopie van Julia Op ten Noort’.

donderdag, juni 27, 2019 - 09:00 to zaterdag, juli 27, 2019 - 22:00
Caux Palace in Zwitserland

Het jaarlijkse Caux Forum wil met conferenties, trainingen en dialogen mensen inspireren en verbinden, om samen te werken aan een rechtvaardiger en vreedzamer wereld. Ieder jaar nemen zo'n 1500 mensen van over de hele wereld en uit alle gremia van de maatschappij deel aan het Caux Forum. In de zomer van 2019 vindt voor de 73e keer het Caux Forum plaats met als thema: 'Developing Human Potential for Global Change'.