maandag, mei 18, 2015

Graag nodigen we je uit voor de Après Caux 2015 bijeenkomst, die tot doel heeft elkaar te inspireren met verhalen en ervaringen van de zomerconferenties in Caux. Iedereen is welkom, of je er wel eens geweest ben, of niet.

Après Caux biedt de kans meer te weten te komen over de zeven conferenties, met zeer diverse thema’s, die in de zomer van 2015 in Caux plaatsvinden. Bruggen slaan tussen de verschillende leerervaringen staat centraal.

Programma

Aan het begin van de bijeenkomst zullen verschillende mensen vertellen over hun ervarin- gen in Caux deze zomer. Ben je in 2015 in Caux geweest? Laat het ons weten door een mail te sturen naar laura.reijnders@iofc.nl.
Aan het slot van de middag gaan we kijken hoe we deze ervaringen kunnen vertalen naar acties, projecten en evenementen gedurende het komende jaar.

Aanmelden

Meld je aan via het online formulier waarvan de link onderaan deze flyer staat. Deelname is gratis en open voor iedereen die geïnspireerd wil raken door verhalen en acties gericht op persoonlijke en wereldwijde verandering.