Initiatives of Change (IofC) zit wereldwijd in verschillende landen. In sommige landen heeft de beweging een centrum: Zwitserland, India, Australië en Brazilië. Wil je meer weten over de internationale teams? Kijk dan op de website van IofC International.

 

Caux Palace | Zwitserland

Intern TestDit internationale conferentie- en trainingscentrum van IofC is gevestigd in het Zwitserse dorpje Caux, in de bergen boven Montreux. Het conferentiecentrum, ook wel Mountain House of Caux Palace genoemd, kijkt uit over het meer van Genève. Ieder jaar worden hier in de zomer een reeks conferenties gehouden over diverse thema’s en bezoeken rond de 2000 mensen uit alle windstreken het centrum. In de winter worden er kleinschalige familieconferenties georganiseerd. Dit centrum stond na de Tweede Wereldoorlog aan de wieg van een verenigd Europa en sinds die tijd vinden er conferenties plaats die tot doel hebben de wonden uit het verleden te helen en samenwerking te bevorderen.
Kijk voor meer informatie op de website van Initiatives of Change Zwitserland.

 

Asia Plateau | India

Een uur of vijf rijden ten oosten van Mumbai, India, ligt in de koele heuvels in de staat Maharashtra het Aziatische conferentie- en trainingscentrum van Initiatives of Change, Asia Plateau in Panchgani. Asia Plateau is het tweede grote internationale conferentiecentrum. Het is opgericht in 1967 en wordt het hele jaar door gebruikt voor trainingen in persoonlijkheidsontwikkeling. Deelnemers komen onder andere uit het zakenleven, de strijdkrachten en het maatschappelijk middenveld. Ook nemen er veel jongeren van scholen en universiteiten deel. Kijk voor meer informatie op de website van Initiatives of Change India.


 

Armagh | Australië

Armagh, the Asia Pacific centre for Initiatives of Change in Melbourne, AustraliaIn het Australische Melbourne ligt Armagh, het centrum van IofC in Australië en de eilanden in de Stille Oceaan. Hier worden regelmatig conferenties en bijeenkomsten gehouden en cursussen gegeven voor jonge mensen. Ook is er de mogelijkheid een tijdje in Armagh te wonen en te helpen bij het dagelijkse reilen en zeilen van het centrum. Het centrum is gebouwd op het land van de Wurundjeri, een oorspronkelijke bevolkingsgroep van Australië. Oorspronkelijke Australiërs nemen vaak deel aan de conferenties en bijeenkomsten in Armagh en dragen op die manier hun cultuur, geloof en verhalen bij. Kijk voor meer informatie op de website van Initiatives of Change Australië.

 

Sitio Sao Luiz | Brazilië

Sítio São Luiz							Een ruime villa in Petropolis, Brazilië, is sinds 1965 in gebruik als conferentie- en trainingscentrum van Initiatives of Change in Brazilië en Latijns-Amerika. In Sitio São Luiz worden elk jaar mensen uit alle lagen van de samenleving ontvangen, van het bedrijfsleven en de vakbonden tot religieuze leiders en studenten. Ook wordt hier de jaarlijkse bijeenkomst van IofC in Noord- Midden- en Zuid-Amerika gehouden. Kijk voor meer informatie op de website van Initiatives of Change Brazilië (Portugees).