donderdag, juni 28, 2018 - 09:00 to maandag, augustus 13, 2018 - 17:30

In de zomer van 2018 vindt voor de 72e keer het Caux Forum plaats met als thema: 'Developing human potential for global change'.

Het Caux Forum

Het jaarlijkse Caux Forum wil met conferenties, trainingen en dialogen mensen inspireren en verbinden, om samen te werken aan een rechtvaardiger en vreedzamer wereld. Ieder jaar nemen zo'n 1500 mensen van over de hele wereld en uit alle gremia van de maatschappij deel aan het Caux Forum. Het Caux Palace in de Zwitserse bergen boven Montreux, waar de conferenties plaats vinden, biedt een veilige ruimte waar mensen van allerlei geloven en achtergronden met elkaar in gesprek kunnen. De benadering van het Caux Forum kenmerkt zich door veel ruimte voor stilte en reflectie te bieden en persoonlijke verhalen en ervaringen centraal te stellen. Ook worden deelnemers uitgenodigd om gezamenlijk het conferentiecentrum draaiende te houden, en elkaar zo op een informele en gelijkwaardige manier te ontmoeten. 

Conferenties zomer 2018

Wil je meer weten van Caux en de zomerconferenties? Bekijk dan de onderstaande videos en ga naar de website van CAUX-Initiatives of Change Foundation voor meer informatie. 

 

 

Een dag in Caux

 

Meer informatie over de CAUX-Initiatives of Change Foundation