dinsdag, februari 25, 2020 - 19:30 to 21:30

De Verdieping – Groen, groener, groenst?!


Thomas Verbruggen Unsplash Duurzaamheid. We kunnen niet meer om het thema heen, het is overal. En het roept ook uitersten op: van tractors die door de straten van Den Haag walsen tot de klimaatmars en acties als “Shell must fall” bij de oliemaatschappij voor de deur.

Wat betekent dat voor jou?

Voel je de oproep om anders te leven, of is het eerder een discussie die je bekijkt van een afstandje? En als je wel iets wilt doen, waar begin je dan? En hoe ga je om met dilemma’s die je tegenkomt, zoals: wat maakt het eigenlijk uit als ik minder vlieg, als er op grote schaal weinig wordt gedaan aan milieuvervuiling?

Oftewel: hoe groen ben jij maar ook hòe ben je eigenlijk groen?

Over die (en vast nog veel meer) vragen gaan we 25 februari 2020 in de Bookstor met elkaar in gesprek. Met als host: Stefanie Schuddebeurs, projectleider van Initiatives of Change, die met haar pop-up kantoor Buro EU op zoek is naar Haagse verhalen over duurzaamheid. Van twijfelaars, critici tot overtuigd activisten. Ook hebben we te gast: Julia IJsselmuiden van Contronics Dry Misting. Ze zal ons alles vertellen over hoe ze werkt aan het tegengaan van voedselverspilling én tegen welke duurzame uitdagingen ze zelf aanloopt in haar dagelijks leven.

Kom ook en praat mee. We kijken ernaar uit je dan te zien!

Praktische details

De Verdieping is een interactieve gespreksavond voor twintigers en dertigers, onderdeel van Zinzoekers, STEK. Dit keer is Stefanie Schuddebeurs vanuit Initiatives of Change, de host vanuit het project Buro EU: Haagse verhalen van duurzaamheid.

Waar: Bookstor, Noordeinde 39, Den Haag.
Tijd: inloop 19.30 uur, start programma 19:45 uur, 21:30 uur afsluiting
Kosten: Zinzoekers vraagt een bijdrage van 5 euro. Drankjes zijn op eigen kosten

Foto: Thomas Verbruggen, Unsplash