woensdag, december 16, 2015 - 17:30

Traditiegetrouw is er in december in het centrum van Initiatives of Change (IofC) aan de Amaliastraat een open deur voor iedereen die betrokken is en wil zijn bij het netwerk van IofC Nederland. Onder het genot van een drankje en een hapje staan we stil bij het afgelopen jaar, blikken we alvast kort vooruit en is er natuurlijk de kans om elkaar te ontmoeten.

 

Programma

Tijdens deze avond staan verhalen centraal, want verhalen verbinden mensen met elkaar. Naast dat er uitgebreid de kans is om jouw eigen verhaal te delen onder genot van een hapje en drankje, zullen onder andere Mieke Schuurman en Willem Jansen vertellen over hun initiatieven. Mieke neemt je mee in de wereld van kinderen. Zij is beleidsadviseur bij Eurochild en mede-organisator van de kinderconferentie in Caux Children as Actors for Transforming Society (CATS). Willem Jansen, sinds kort coördinator progamma’s IofC Nederland, zal ingaan op het project dat hij in Den Haag opstart en als doel heeft bruggen te bouwen in deze gesegregeerde stad. 

 

Aanmelden

Meld je aan via het online formulier waarvan de link onderaan deze flyer staat of door contact op te nemen via mail info@iofc.nl of per telefoon op nummer 070-364 35 91.

Het online formulier is te vinden op: https://goo.gl/VutvMP;

 

Praktische informatie

Dag: woensdag 16 december 2015
Tijd: inloop 17.30, begin 18.00 en afsluiting om 20:00
Hapje: Er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn
Locatie: Centrum Initiatives of Change, Amaliastraat 10, 2514 JC Den Haag