EllyElly Stigter

Ik ben Elly Stigter en vanaf 1 mei 2018 werk ik bij Initiatives of Change Nederland (IofC) als administratief assistent.

Na mijn studie Bedrijfseconomie in Amsterdam heb ik meer dan 15 jaar bij grote multinationals, zoals ABN AMRO en KPN, gewerkt als projectmanager op het snijvlak IT en procesoptimalisatie. In 2010 heb ik mij laten omscholen tot interieurontwerpster en ben toen mijn eigen interieuradviesbureau gestart. Ik heb heel veel leuke projecten gedaan, maar ik miste collega's en wilde graag ook op maatschappelijk vlak bijdragen via mijn werk. Vandaar dat ik op zoek ging naar een parttime baan en zo kwam ik bij IofC Nederland uit. Het streven naar een vreedzame, rechtvaardige en duurzame samenleving spreekt mij erg aan. Ik wil graag helpen bij de diverse projecten en om deze mooie stichting bekender te maken!

Verder ben ik moeder van twee pubers: Jelle en Amber. Ik ben actief betrokken bij hun scholen en sportverenigingen. Zo zit ik in de klankbordgroep van de school, ben ik daar klassenouder en teammanager bij de hockey. Ik houd van koken (vooral nieuwe recepten uitproberen), reizen, wandelen en een goed gesprek. Als je in Den Haag bent, kom dan gerust naar het centrum van IofC aan de Amaliastraat 10 om persoonlijk kennis te maken. Tot gauw!