maandag, juli 29, 2019 - 10:00 to vrijdag, augustus 2, 2019 - 17:00

Eind juli organiseert Initiatives of Change Frankrijk een conferentie voor kinderen met de titel 'Child Rights in Action: Children as Human Rights Defenders'. De conferentie begint op maandag 29 juli en duurt tot en met vrijdag 2 augustus. De locatie ligt in Pontmain ten westen ligt van Parijs op zo'n 3,5 uur afstand met de auto. 

De kinderconferentie Child Rights in Action staat in het teken van het 30-jarig jubileum van het VN Kinderrechtenverdrag (UNCRC) en zodoende gebruiken ze het thema van het VN-comité en Child Rights Connect: 'Children as Human Rights Defenders'. Dertig jaar geleden erkende de wereld de eindeloze gewelddadigheden die kinderen tegenkwamen en zette zich in om de rechten van kinderen te verdedigen met het UNCRC. Vandaag de dag is de reis nog lang niet voorbij en is iedereen  uitgenodigd om dit avontuur voort te zetten! We nodigen je uit om samen de kindervisie te verkennen over hoe de menselijke waardigheid en rechten te verdedigen.
 

Kijk voor meer informatie en registratie op de website van IofC Frankrijk en de 'Preparation Guide' voor de kinderconferentie op de website van IofC Frankrijk.