Laura Reijnders

Laura ReijndersMijn naam is Laura Reijnders. Per 1 mei 2015 ben ik aan de slag gegaan als coördinator communicatie bij Initiatives of Change in Den Haag.

In 2013 heb ik IC leren kennen als vrijwilliger en deelnemer van de zomerconferentie in Caux Learning to Live in a Multicultural World. De bijzondere ontmoetingen en mooie gesprekken raakten mij diep en ik had een stille wens om betrokken te blijven. In 2014 werd ik uitgenodigd om het team te versterken van de nieuwe Caux conferentie Impact Initiatives Challenge. Met een grote glimlach en vol energie ben ik aan de slag gegaan en ook dit jaar ben ik weer betrokken bij de organisatie van deze conferentie.

Ik merkte dat ik naast Zwitserland ook graag betrokken wilde zijn bij IC in Nederland. Daarom heb ik contact opgenomen met IofC Nederland en ben ik gestart om netwerkdagen te organiseren samen met Willemijn Lambert en Christiaan Groen. Binnen IC Nederland ga ik aan de slag met de communicatie en mijn doel is om IC Nederland verder op de kaart te zetten in Nederland door middel van onze trainingen en projecten.