zaterdag, maart 12, 2016 - 10:00 to zondag, maart 13, 2016 - 10:00

"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself." - Rumi

 
Herken jij je in het onderstaande profiel? Ga dan met ons mee op reis door je aan te melden voor deze nieuwe leiderschapstraining waarin jouw persoonlijk leiderschap centraal staat.
 
  • Je bent een young professional of ‘young at heart’.
  • Je hebt de ambitie om jezelf op een dieper niveau te ontwikkelen en jouw potentie vorm te geven in je leven.
  • Je ziet de maatschappelijke problemen om je heen en bent op zoek naar handvatten, kaders en manieren om hiermee om te gaan.
  • Je weet dat een training als deze een extra steun in de rug is om met bovenstaande punten aan de slag te gaan.
 
De leiderschapstraining is op dit moment in ontwikkeling. De pilot van deze training zal bestaan uit 4 dagen die plaatsvinden in het centrum van Initiatives of Change Nederland aan de Amaliastraat 10 in Den Haag. Deel 2 van de training is op 12 en 13 maart.
 
 
 
De training wordt gegeven door Christiaan Groen: coördinator trainingen en trainer bij Initiatives of Change
 
 
 
 
Aanpak

Tijdens de training onderzoeken we onder andere wat voor jou bepalend is in hoe jij jouw wereld beleeft en hoe het menselijk brein werkt.Wat is jouw perceptie van de wereld? En wat is de perceptie van andere deelnemers? Welke patronen en dynamieken kun je ontdekken? We gaan aan de slag met vertrouwen, initiëren en loslaten en zetten al deze kennis en ervaring in om nog beter te leren leidinggeven aan jezelf, je leven en de wereld.

 

Voorlopige programma

Dag 3: ik of het systeem | zaterdag 12 maart 10:00 – 17:00
Op dag 3 onderzoeken we hoe individueel we eigenlijk wel of niet zijn. Daarnaast leert de bijzondere ervaring van systemisch werk je veel over dynamieken van individu en systeem.

Dag 4: waardevol leiderschap | zondag 13 maart 10:00 – 17:00
Tijdens deze laatste dag kijken we naar welke waarden bepalend zijn voor de keuzes die je maakt, de dingen die je doet en het leven dat jij leidt.

 

Op 13 en 14 februari vond het eerste deel van deze leiderschapstraining plaats. Hieronder een overzicht van de thema's per dag.

Dag 1: jouw verhaal aan anderen | zaterdag 13 februari 10:00 – 17:00
Deze training staat in het teken van Wie ben jij? Onderdelen van deze dag zijn o.a. kennismaken, waarom leiderschap van binnen naar buiten, en hoe leid jij jezelf van binnenuit?

Dag 2: jouw verhaal aan jezelf | zondag 14 februari 10:00 – 17:00
Hoe ga jij om met de wereld? We gaan aan de slag met grappige opdrachten, leuke voor- beelden en eindigen met een interactief spel dat veel patronen losmaakt.

 

Aanmelden

Meld je aan via het online formulier: https://goo.gl/nGDLBD (link is external)
Om de onkosten van deze pilot training te kunnen dekken, o.a. lunch, locatie, trainer en materiaal, vragen we je om een bijdrage van minimaal € 25,- per dag (ANBI aftrekbaar). Het is ook mogelijk om deelnemers te sponsoren. Als je vragen hebt over de training of sponsoring, stuur dan een e-mail naar Christiaan Groen(link sends e-mail).

 

Praktische informatie
 
Dag 3: zaterdag 12 maart 2016 
Tijd: inloop 9.30, begin 10.00 en afsluiting om 17:00
Inclusief koffie, thee, fris en lunch
 
Dag 4: zondag 13 maart 2016
Tijd: inloop 9:30, begin 10:00 en afsluiting om 17:00
Inclusief koffie, thee en fris en lunch
 
Locatie:  Centrum Initiatives of Change, Amaliastraat 10, 2514 JC Den Haag
 
photo credits: Gian Andri Giovanoli