woensdag, november 27, 2019 - 20:00 to 22:00

Jan Rotmans over het klimaat

Hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid Jan Rotmans (Erasmusuniversiteit Rotterdam) is een autoriteit op het gebied van een gezonde, eerlijke samenleving waar mens en natuur beide tot hun recht komen. Hij is een aanjager die de vertaalslag probeert te maken van de theoretische transitiewetenschap naar concrete acties en adviezen voor bedrijven, overheden en organisaties in binnen- en buitenland. Hij publiceerde over dit onderwerp onlangs het boekje ‘Omwenteling’. Een leerzame en ‘praktische’ avond in samenwerking met de organisatie Duurzaam Den Haag.

De avond in de Maranathakerk is een buitenkansje om kennis te maken met Jan Rotmans’ inspirerende ideeën. Na zijn voordracht is er gelegenheid met hem in gesprek te gaan. Het wordt een leerzame én praktische avond!

De bijeenkomst wordt mede georganiseerd door de organisatie Duurzaam Den Haag. Vertegenwoordigers van enkele Haagse wijken zullen enkele initiatieven uit hun buurt toelichten. Willem Jansen van Initiatives of Change maakt deel uit van de paneldiscussie van deze avond.

De toegang tot de bijeenkomst is € 10 (inclusief koffie/thee). Er kunnen geen kaartjes worden gereserveerd. Er is ruimte genoeg, maar kom wel op tijd!

Details

Datum: Woensdag 27 november
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Maranathakerk in Den Haag
2e Sweelinckstraat 156
2517 HB Den Haag
Tel: (070) 345 91 19

Klik hier voor meer informatie.