woensdag, januari 22, 2020 - 12:00

Lunchlezing 'Vergroot je charisma' met Petra Stienen

We starten in het nieuwe jaar met een nieuwe serie van Lunchlezingen. Petra Stienen (zie foto links) zal het spits afbijten. Samen met Maximiliaan Winkelhuis schreef zij recent het boek 'Vergroot je charisma'. 
Had je altijd willen weten waarom de ene meer charisma heeft dan de andere? Waarvoor je charisma nodig hebt? En hoe je je eigen charisma kunt vergroten? Schuif dan aan bij de lunchlezing met Petra Stienen. 


Meer over Petra Stienen

Petra Stienen werkte als diplomaat in de uitdagende omgeving van de bilaterale betrekkingen met het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten. Over haar werk als mensenrechtendiplomaat schreef ze het boek “Dromen van een Arabische lente” (2008). Daarna schreef ze nog twee boeken “Het andere Arabische geluid” (2012) en “Terug naar de Donderberg” (2015). Sinds 2010 werkt Petra als zelfstandig adviseur, coach en gespreksleider. Door de jaren heen heeft ze ook velen begeleid in het spreken voor groepen, waarvanuit dit boek “Vergroot je charisma” ontstond. Het boek “Vergroot je charisma” (zie foto rechts) is ook tijdens de lunchlezing te koop. Lees dit interview met Petra om alvast de smaak te pakken te krijgen. 

We verwachten een groot aantal belangstellenden.
Reserveer daarom snel je plek via een e-mail aan elly.stigter@iofc.nl.

Praktische details

Wanneer: woensdag 22 januari 2020
Aanvang: 12.00 uur, inloop tot 12.15 
Einde: 13.30 uur
Locatie: Centrum Initiatives of Change, Amaliastraat 10, 2514 JC, Den Haag
Lunch: vegetarisch belegde broodjes en soep
Bijdrage aan de onkosten: 10 euro