vrijdag, maart 27, 2020 - 17:30 to 21:00

Meet & Eat: Groen, groener, groenst!?

cooked foods

Bezig met je groene voetafdruk? Wil je wel minder vlees eten, maar hoe? Benieuwd hoe je vegetarisch, lekker en afwisselend kunt koken? Kom dan meekoken en mee-eten tijdens de vegetarische kookworkshop en -diner op vrijdagavond 27 maart!
 

Vega kokkerellen: nog 3 plekken beschikbaar

Onder leiding van de professionele kok Yannik Bergmann en Anubhav Kandpal, oprichter van Conscious Kitchen ga je direct aan de slag. Ook krijg je handige tips en trucs om lekker en gezond vegetarisch te koken. Conscious Kitchen is een initiatief waarbij vrijwilligers wekelijks overgebleven groenten en fruit van de Haagse Markt tot heerlijke maaltijden omtovert, waarmee ze wekelijk 150 kilo groenten ‘redden’ van de vuilnisbak.
 

Aanschuiven maar! Nog 7 plekken beschikbaar

Je kunt ook enkel voor het vegetarische 3-gangendiner aanschuiven! Geniet van wat er die middag is gemaakt, en ga in gesprek met anderen wat duurzaamheid voor jou betekent, wat je wel en niet laat of doet voor het milieu. Oftewel: hoe groen ben jij en hoe ben je eigenlijk groen?!  

Deze avond wordt georganiseerd in het kader van het project Buro EU van Initiatives of Change, waarin we Haagse 20ers en 30ers beluisteren over wat zij weten en vinden van duurzaamheid en Europa, in samenwerking met Conscious Kitchen en Polka, centrum voor Poolse vrouwen in Segbroek. 
 

Praktische informatie

Datum: 27 maart 2020
Tijd: start kookworkshop: 17.30; start diner: 19.15 uur tot 21.00 uur
Bijdrage: minimale bijdrage per persoon is 6 euro, graag contant meenemen
Locatie: Initiatives of Change, Amaliastraat 10, Den Haag
Voor wie: vooral voor 20-ers en 30-ers!

Geef je snel op via een e-mail naar elly.stigter@iofc.nl