dinsdag, januari 22, 2019 - 17:00

David RenkemaWe nodigen je graag uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van IofC op dinsdagavond 22 januari aan de Amaliastraat 10 in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst kijken we allereerst terug op het jaar 2018 en zoomen we speciaal in op het mapping project ‘Bruggen Bouwen tussen Zand en Veen’. IofC heeft mapping de afgelopen jaren gebruikt als een praktische opstap naar een interculturele dialoog op wijk- en stadsniveau. David Renkema, voormalig directeur van Stichting Oikos, kijkt momenteel met een blik van buiten naar dit project en deelt op 22 januari zijn eerste bevindingen. Ook kijken we vooruit naar de plannen van IofC in 2019. Welke initiatieven zijn er en wat voor activiteiten staan er gepland?
 

Programma

Vanaf 17:00 ben je welkom om binnen te lopen. Er zullen drankjes en voedzame hapjes worden geserveerd en om 18:00 zullen we de gastspreker introduceren. De receptie duurt tot ongeveer 20:00 en vindt plaats in het centrum van IofC.
 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Elly Stigter (klik hier).

Deelname is gratis en open voor iedereen die geïnspireerd wil raken door verhalen en acties gericht op persoonlijke en wereldwijde verandering.