Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe presenteer ik mezelf aan anderen?

Datum

Women Connect | Contact, Connectie, Kracht: Hoe presenteer ik mezelf aan anderen? | Met presentatiecoach Chandra Kamps

Datum: vrijdag 25 mei 2023, 16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15:30, incl. hapje en drankje)
Locatie: Amaliastraat 10, Den Haag
Prijs: Voor deze bijeenkomst vragen we een symbolisch bedrag van €5

Vrouwen twijfelen vaker aan zichzelf dan mannen, volgens breinonderzoeker Iris Sommer. Jezelf krachtig profileren kan een behoorlijke uitdaging zijn. Netwerken boost het zelfvertrouwen. Het is een waardevolle professionele én persoonlijke vaardigheid. Door effectiever te netwerken leer je niet alleen nieuwe mensen kennen maar vergroot je jouw kansen op leuke samenwerkingen.

Hoe straal ik zelfvertrouwen uit? Hoe kom ik uit mijn comfort zone? En: hoe breid ik mijn netwerkkring uit? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens Women Connect op 25 mei 16:00 – 18:00, met als gastspreekster presentatiecoach en multi passionate ondernemer Chandra Kamps.* Tijdens deze interactieve bijeenkomst inspireert en daagt Chandra ons uit om met zelfvertrouwen in contact te komen met anderen. Women, (let’s) connect!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Sarita. Wil je hierbij zijn? Meld je aan hier aan. Of stuur een email naar shereen.siwpersad@iofc.nl

*Chandra Kamps is een ervaren presentatiecoach, die vrouwen helpt om hun verhaal te vertellen met zelfvertrouwen en impact. Ze leert je hoe je stemgebruik, lichaamstaal en vakkennis kunt inzetten om je publiek te boeien en te overtuigen. Met haar bedrijf ‘Speech In Style’ motiveert ze vrouwen meer zichtbaar te zijn in de media, het bedrijfsleven en de politiek. Ze geeft workshops en trainingen over effectiever netwerken, personal branding en online/offline profilering. Door te netwerken kunnen vrouwen elkaar versterken, inspireren en motiveren om hun doelen te bereiken.