woensdag, juni 24, 2009

Chris Evans, die al meer dan veertig jaar werkt met Initiatives of Change in Groot-Brittannië, heeft een nieuw boek gepubliceerd Did we get it right, Love?. Op 23 juni vond de presentatie plaats tijdens de jaarvergadering van IofC in het centrum van IofC in London.

Chris Evans'Veertig jaar geleden wilde ik, samen met een groep vrienden, er op uittrekken om de wereld te veranderen,' schrijft Evans in de introductie van zijn boek. 'Nee, we waren niet dronken en het was geen bevlieging. Maar ondanks dat was het toch een belachelijk idee.' 'Maar', vervolgt hij, 'toch is een verrassend aantal van ons er nog steeds mee bezig op verschillende plekken in de wereld en we hebben nog steeds regelmatig contact. Dus hoever zijn we gekomen?'

Het boek is een eerlijk, persoonlijk en gelovig verslag van Evans’ voortdurende werk en roeping. Zijn verhaal neemt de lezer mee naar zijn ouderlijk huis in Withbourne, Herefordshire, onderweg met een musical, naar fabrieken in de West Midlands, naar India, Zwitserland, Siberia en terug naar Whitbourne. Het boek is geïllustreerd met 19 gedichten waarin de diepte van zijn geloof als een anglicaan sterk naar voren komt. De titel van het boek is de eerste regel van een van deze gedichten.

Tijdens de lancering van het boek las Chris Evans twee van zijn gedichten voor.

Op de internationale website van IofC kunt u het boek bestellen of per hoofdstuk lezen.