zaterdag, februari 15, 2020 - 10:00 to 13:00

Sinds 2017 voert Initiatives of Change het project Geloven in Groen uit over duurzaamheid onder de gebedshuizen . Dit in opdracht van gemeente Den Haag. In dit kader worden diverse activiteiten georganiseerd. Hou onze agenda in de gaten voor meer informatie. Voor informatie over het project Geloven in Groen neem contact op met Willem Jansen: willem.jansen@iofc.nl

Reparatie-inloop 15 februari

De Christus Triumfatorkerk organiseert op zaterdag 15 februari van 10.00 – 13.00 uur een reparatie-inloop.

Heel wat kapotte spullen verdwijnen in de vuilnisbak. Heeft u voorwerpen die misschien te repareren zijn? Neem ze mee naar de reparatie-inloop. Doe ideeën op en laat u een handje helpen.

We concentreren ons op huishoudelijke spullen, hout en kleding/textiel. We helpen met het repareren van sieraden en sokken!

Kom naar onze reparatie-inloop. Hoek Juliana van Stolberglaan (154) / Laan van NOI.

Vrijwilligers bekijken de mogelijkheden met u. Reparaties voert u samen ter plekke uit. Soms gaat u met een advies naar huis. U blijft zelf aansprakelijk. We kunnen uiteraard geen succes garanderen, maar het is het proberen waard!

En … de koffie staat klaar.

Dit is de eerste van een reeks duurzame activiteiten die CTK Duurzaam in 2020 organiseert.

U vindt ze (tzt) op onze website: www.ctkerk.nl.
______

Een indruk van de Reparatie inloop d.d. 15 februari 2020
 

Foto: Reparatie inloop d.d. 15-02-2020 Christus Triumfatorkerk

'Het was heel geslaagd! We hebben wel 30 spullen onder handen gehad: elektrisch/huishoudelijk en textiel/sieraden. 80% ging met een oplossing naar huis. De sfeer was goed, mensen bleven hangen voor een koffie.' 

Het organisatieteam van de Christus Triumfatorkerk