donderdag, juni 21, 2018 - 09:00 to zondag, september 23, 2018 - 22:00

Deze zomer gaat TrashUre Hunt elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand activeren, motiveren en bewust maken. Wij geloven dat we een statement kunnen maken als Scheveninger: als exploitant, als bezoeker, als bewoner. Een schoon Scheveningen is een mooi voorbeeld om te laten zien hoe trots wij zijn op ons dorp en onze kust. Elke jaar verwelkomen wij 17.000.000 bezoekers. Laten we ze dit jaar, nog beter dan ooit verwelkomen.

Doe mee met de TrashUre Hunt Summer Challenge en schrijf je in. Neem samen met ons een dag voor je rekening en laten we hem samen effectief en gezellig aankleden.
 

Schoon dorp en schoon strand voor een schone zee

We dagen iedereen uit om mee te wandelen tijdens onze avonturen en het strand te ontdoen van haar schatten (afval) en zo bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving.

Wanneer: ​elke dag de hele zomer lang , van 21 juni t/m 23 september​
Waar: Scheveningen Strand
Meer informatie staat op de Facebookpagina van het event.  

Wat hebben wij voor jullie in petto:

Elke dag bij laagtij TrashUre Hunten (​​anders spoelt al het afval weer de zee in)
Maandag: Stilte wandeling
Dinsdag: Bootcamp (trainen voor de TrashMasters 2018 op 23 September)
Woensdag: Trash & Skate (hunten en skateboardles)
Donderdag: Trash & Art (knutselen met trash workshop)
Vrijdag : Trash & Music (hunten en muziek optredens)
Weekend: Special events

Wij bieden iedereen die durft gratis workshops aan. Na elke wandeling zal er gezelligheid zijn: knutselen, skateboarden, vissen met het sleepnet, surfen, muziek, duurzaamheid, singer songwriters, lezingen, feesten, tango lessen, films en nog veel meer…van duurzaamheid tot gekkigheid

Wat is de impact?

De gigantische opruimacties van TrashUre Hunt zijn van levensbelang voor de prachtige kust van Scheveningen. Afgelopen jaar hebben wij opgehaald:

  • 6.240 kg trash
  • 31.712 sigarettenfilters
  • Daarmee 253.696 liter zeewater gered