woensdag, september 16, 2020 - 12:00 to 13:30

GEANNULEERD!

Uitnodiging fysieke Lunchbijeenkomst
'Jezelf opnieuw uitvinden in tijden van tegenslag'

Je zat vol met allerlei mooie plannen en projecten, zowel privé als op het werk. En toen, ergens in maart, werd ineens alles anders door Covid-19. Bijna overal drukten we op de pauzeknop, om het virus goed het hoofd te kunnen bieden. Overrompelend, noodzakelijk, frustrerend ook. Tegelijk ook voor velen inspirerend of leerzaam, omdat je noodgedwongen stil werd gezet en daardoor nieuwe inzichten kreeg in wat nu ècht belangrijk is voor jou.

Foto: HaagsVerhaal 08-10-2019 Pakistaanse ontmoet Poolse vrouwenverenigingDit keer een persoonlijk verhaal in onze lunchlezing van Astrid Feiter (foto links hiernaast).

Astrid is journalist en sociaal ondernemer met een indrukwekkende carrière maar ook met flink wat onverwachte wendingen en moeilijke momenten in haar leven. Ze deelt hoe zij omgaat met de uitdagingen in haar project HaagsVerhaal, dat opnieuw moest worden uitgevonden in verband met Covid-19. Maar ook over hoe ze met een zwaar autistische zoon al eerder in haar leven voor onverwachte uitdagingen stond en staat en hoe ze daar mee om gaat.

Astrid gaat graag in gesprek met jullie. We maken natuurlijk tijd om met elkaar uit te wisselen over wat jij aan inzichten en lessen hebt opgedaan in deze periode rond Covid-19. Maar ook andere momenten in je leven waarin het leven een andere wending nam dan je hoopte.

Deze lunchbijeenkomst kan gelukkig weer in fysieke vorm plaatsvinden. Vanwege de gepaste 1,5 meter afstand is het maximale aantal deelnemers 20 personen. Stuur daarom snel een mailtje naar Elly Stigter om je plek te reserveren: elly.stigter@iofc.nl 

Praktische details

Datum: woensdag 16 september 2020
Tijd: 12.00 uur - 13.30 uur
Locatie: Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16, 2561 TT Den Haag
Bijdrage: 10 euro via Tikkie na aanmelding
Aanmelding via email: elly.stigter@iofc.nl

We zien je graag op 16e september aanstaande in Dienstencentrum Copernicus!