zaterdag, mei 2, 2020

Verborgen veerkracht

Het boek 'Verborgen Veerkracht' geschreven door Uyên Lu, is het aangrijpend relaas van haar eigen vlucht naar vrijheid en een strijd voor mensenrechten.

Uyên Lu neemt de lezer mee naar het leven onder de communistische dictatuur in Vietnam, haar verschillende pogingen te vluchten, naar het Nederlandse koopvaardijschip dat haar oppikte en naar haar komst, als 16-jarige, in Nederland, waar ze succesvol integreerde.

Decennia later besluit ze haar ervaringen op te schrijven. Om niet te vergeten, maar ook om de trauma’s die in alle hevigheid terugkwamen te verwerken.

Door haar ervaringen is ze als psychosociaal therapeut en paardencoach nu in staat mensen met oorlogstrauma’s te helpen. Ze ontdekte in zichzelf een verborgen veerkracht.

Het boek Verborgen Veerkracht is nu ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid tijdelijk te bestellen voor een speciale prijs van € 15 via Initiatives of Change Nederland. Normaal kost het 20 euro (exclusief verzendkosten).

Wilt u het boek bestellen? Stuur dan een mail naar Elly Stigter: elly.stigter@iofc.nl met uw naam, adres, postcode, plaats en het aantal boeken dat je wilt bestellen.

Lees ook het verslag van Irene de Pous over de lezing van Uyên Lu op 29 november 2018: https://www.iofc.nl/vechten-voor-vrijheid

Verborgen veerkracht - Uyên Lu