Women Connect 

Click here for English.

De tijd verandert en daarmee ook de rol van vrouwen (en mannen!) in onze samenleving. Er gaan nieuwe deuren open. De traditionele rolverdeling wordt steeds vaker bevraagd. Ook is er een hernieuwde  aandacht voor de kansgelijkheid en veiligheid van vrouwen. Denk maar aan de discussies rond #metoo, de vermeende loonkloof en het glazen plafond. Het debat rondom gendergelijkheid blijkt dus bijzonder levend, maar hoe denken vrouwen hier zélf over? Hoe ervaren zij al deze veranderingen? En voelen zij zich thuis in hun rol als vrouw in deze samenleving?

Women Connect, een initiatief van Iniatives of Change Nederland (IofC NL), is een netwerkgroep die alle vrouwen verwelkomt. Om de aantal weken komen de deelneemsters van Women Connect bij elkaar op de Amaliastraat 10 in Den Haag. Hier kunnen zij in veilige en huiselijke sfeer hun ervaringen uitwisselen over uiteenlopende thema's. De bijeenkomsten worden afgesloten met een heerlijke lunch. 

Wil jij ook een Women Connect bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mailtje naar Elly Stigter Houd onze projectpagina en website in de gaten voor meer updates!

Verslagen

Lees hier de verslagen van de afgelopen bijeenkomsten:

Agenda

  • Bijeenkomst Vrouwelijk Leiderschap - 14 mei 2022, 10:30 - 13:00. Welke leidersrol vervul jij? Meld je hier aan!
  • Bijeenkomst Vrouwelijke en Mannelijke energie - 12 februari, 10:30 - 13:00. Ben jij in balans?
  • Bijeenkomst Vrouwelijke Rolmodellen - 23 oktober, 10:30 - 13:00. Welke bijzondere vrouwen inspireren jou?