zaterdag, oktober 8, 2016 - 09:45
Vraag jij je wel eens af...
  • Wat wil ik eigenlijk echt zijn? Waar word ik daadwerkelijk gelukkig van? 

  • Wat is werkelijk belangrijk voor mij? Wat geeft mij zin in het leven? 

  • Hoe kan ik leven naar de waarden die belangrijk voor mij zijn?

  • Hoe bepaal ik waar mijn grenzen liggen? 

  • En hoe verhoud ik mezelf in dit geheel tot mijn omgeving?

In de steeds drukkere tijd waarin we leven nemen we vaak te weinig tijd om onszelf en elkaar bovenstaande vragen te stellen en hier bewust mee aan de slag te gaan. De training Zingeving, Ethiek en Leiderschap (ZiEL) geeft je de mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan en tijd voor deze belangrijke vragen te nemen.
 

Merel Segers"De ZiEL training bracht me meer dan ik had verwacht. Door het opschrijven van mijn kernwaarden kwam ik tot nieuwe inzichten. Zo bleek rust belangrijk voor mij te zijn en dit aspect liet ik in mijn leven ondersneeuwen. Sinds de training heb ik een aantal veranderingen doorgevoerd in mijn leven en ik voel me nu al een rustiger, blijer en sterker mens. Bedankt!" - Merel Segers, deelnemer ZiEL 2015 

 

ZiEL training 

Na de succesvolle eerdere edities organiseert Initiatives of Change (IofC) Nederland in oktober 2016 een nieuwe ZiEL-Training. In de training ga je samen aan de slag met: 

Zingeving:     Wie wil ik zijn, en wat is voor mij van betekenis?
Ethiek:           Hoe maak ik keuzes die ik voor mezelf en voor anderen kan verantwoorden? 
Leiderschap:  Hoe geef ik leiding aan mijzelf? Hoe geef ik invulling aan een voor mij zinvolle bijdrage aan de samenleving, hoe wil ik van invloed zijn? 

 

Aanpak

De training bestaat uit wat relevante theorie en vooral veel praktische oefeningen. Je gaat aan de slag met je eigen vragen en die van de andere deelnemers. Door met een open en nieuwsgierige houding naar deze vragen te kijken, de reflectie en stilte op te zoeken en met elkaar in gesprek te gaan, werken we samen naar nieuwe inzichten en handelingsperspectieven toe. Het doel van de training is dat je met een frisse blik, nieuwe perspectieven en verdiepte vaardigheden op zak je eigen pad weer wat scherper voor ogen hebt. 
 

De trainers die deze 2 dagen zullen begeleiden zijn: 


Stefanie Schuddebeurs 

Oprichter van en trainer bij De Luisteracademie 

 


 


Christiaan Groen 

Coördinator trainingen en trainer bij Initiatives of Change 

 

 

 

Aanmelden

Meld je aan via het online formulier: http://ow.ly/k8JI302cDKi.
Om de onkosten van de training te kunnen dekken, o.a. lunch, locatie, trainer en materiaal, vragen we je om een bijdrage van minimaal € 50,- (ANBI aftrekbaar). Het is ook mogelijk om deelnemers te sponsoren. Als je vragen hebt over de training of sponsoring, neem dan contact op met Christiaan Groen

 

Over Initiatives of Change

Initiatives of Change (IofC) is een wereldwijd netwerk van mensen met de gedeelde visie dat positieve verandering in een individu bijdraagt aan een positieve verandering in de wereld. IofC streeft naar een rechtvaardige, vreedzame en duurzame wereld waaraan iedereen op zijn eigen wijze een zinvolle bijdrage kan leveren. 

 

Praktische informatie

Dag 1: zaterdag 8 oktober 2016
Tijd: inloop 9.45, begin 10.00 en afsluiting om 18:00
Inclusief koffie, thee, fris en lunch.

Dag 2: woensdag 2 november
Tijd: inloop 19:15, begin 19:30 en afsluiting om 22:00
Inclusief koffie, thee en fris.

Locatie: Centrum Initiatives of Change, Amaliastraat 10, 2514 JC Den Haag