dinsdag, maart 15, 2011 - 20:00 to 22:00

Interactieve avond met Cees Buys. Cees Buys (1958) is werkzaam als interim- en verandermanager en als coach. Hij schreef ‘Managen met ratio én emotie’.

Wij nodigen u hartelijk uit voor een interactieve avond met

 Cees Buys over
 Delen is vermenigvuldigen
 dinsdag 15 maart 2011 om 20.00 uur*
Centrum van Initiatives of Change, Amaliastraat 10,
2514 JC Den Haag
 

Cees Buys (1958) werkte na het doorlopen van de hogere hotelschool op diverse posities in de Nederlandse luchtvaartindustrie. Sinds 1993 werkt hij als zelfstandig verander- en crisismanager. Meer dan veertig gerenommeerde organisaties heeft hij inmiddels gediend.

Zijn boek Managen met ratio én emotie illustreert z’n overtuiging en ervaring dat de succesvolle manager mensen in hun kracht brengt en kracht in de organisatie. Hij weet mensen te inspireren om eens anders naar de wereld te kijken dan ze gewend zijn en om nieuwe oplossingen te verzinnen.

Dit voorjaar verschijnt zijn boek Onverwachte zegeningen- de engelen op mijn pad.
 
Na de inleiding is er ruimte voor een gedachtenwisseling.
 
Graag tot ziens op 15 maart!
 
 Dirk Jan Geertesema                                     Maarten de Pous
 
 * Koffie vanaf 19.30 uur
 
Aanmelden: Centrum van Initiatives of Change, Amaliastraat 10, Den Haag; telefonisch: 070-364 3591 of per email: maartendepous@yahoo.co.uk
 
Routebeschrijving: De Amaliastraat, een zijstraat van de Mauritskade, is te bereiken vanaf het Centraal Station met bus 22 en 24 en vanaf Station Hollands Spoor met tram 1. Uitstappen halte Mauritskade.

U kunt hieronder de uitnodiging in pdf downloaden.