woensdag, 10 februari, 2021

In september 2019 is IofC Internationaal van start gegaan met een Trustbuilding Programma. Het doel van het initiatief is om meer doelbewust gebruik te maken de expertise die het wereldwijde team van IofC heeft opgebouwd als het gaat om het creëren van vertrouwen, sinds lange tijd een van de kernpunten van IofC.

dinsdag, 22 december, 2020

Prettige feestdagen en een goed 2021!

vrijdag, 18 september, 2020
Foto: Caux Palace - IofC.CH

Dit artikel is geen recensie van het proefschrift maar laat vooral licht schijnen op de rol die de Oxfordgroep heeft gespeeld.

donderdag, 04 juni, 2020
rozen

Wat verstaan wij onder vrijheid? Ik lees het vooral als een verlangen naar het oude normaal.

donderdag, 04 juni, 2020

Gezien deze virtuele Europese ervaring, baart de inhoud van die digitale ontmoeting misschien wat minder zorgen. Dat belooft wat voor de komende zomerconferenties in Zwitserland.

donderdag, 04 juni, 2020
Sofie de Klerk - Foto: Kyman Cheng

Wat is de hopeloosheid die we in leegte kunnen ervaren maar ook, welke hoop is er te vinden in leegte?

donderdag, 28 mei, 2020
Het internationale conferentiecentrum van IofC in Caux, Zwitserland.

Anders dan gewoonlijk maar ze gaan door: de zomerconferenties in het internationale conferentiecentrum Caux in Zwitserland.

woensdag, 20 mei, 2020
acacia in bloei

Bieden, als deze pandemie eenmaal is overgewaaid, de nieuwe media zoals Skype en Zoom nieuwe mogelijkheden om het IofC-netwerk te vervangen en zelfs te versterken? Kunnen we deze communicatiemiddelen zo leren te gebruiken dat ze een reëel alternatief worden voor ontmoetingen van mens tot mens?

donderdag, 28 mei, 2020

Op deze pagina delen we ervaringen met elkaar uit deze crisistijd. Wil je iets met ons delen, stuur een mailtje naar: info@iofc.nl

dinsdag, 19 mei, 2020
veld met fluitenkruid

Gisteren een vriend ontmoet na enige tijd. We gaven elkaar een elleboogje:

Pagina's