Overslaan en naar de inhoud gaan

Doneer

Steun Initiatives of Change financieel

Verandering is nodig. Verandering is mogelijk. Initiatives of Change is een wereldwijd netwerk van mensen die geloven dat zij kunnen bijdragen aan een betere samenleving, te beginnen in eigen leven. 

Stichting Initiatives of Change Nederland draagt op verschillende manieren bij aan het streven naar een duurzame, rechtvaardige en vreedzame wereld. Door mensen te ondersteunen die pionier voor positieve verandering willen zijn. Door bruggen van vertrouwen te bouwen tussen mensen en groepen die verdeeld zijn. En door ruimte en structuur te bieden voor bezinning en reflectie op waarden en integriteit. Lees meer over de organisatiehet werk en de activiteiten van IofC Nederland op onze website. 
 

Financiële steun is nodig

IofC is in hoofdzaak een vrijwilligersorganisatie en werkt vanuit een centrum in Den Haag. Voor haar financien is de stichting voor een groot deel afhankelijk van donaties. Om het werk te kunnen voortzetten zoeken wij daarom altijd mensen die de stichting financieel willen ondersteunen. 

De Stichting is door de belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en daarmee is uw steun tevens aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

U kunt ons steunen door middel van een:

  • Donatie (periodiek of eenmalig)
  • Legaat of nalatenschap
     
Hoe kan ik doneren?

Overschrijving:

Rekening: NL49 ABNA 025 762 1202
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Nederlandse Stichting Initiatives of Change
te ’s-Gravenhage

 

Periodieke donatie

Hierover kunt u contact met ons opnemen. Dit hoeft tegenwoordig niet meer via de notaris. Een Periodieke Uitkering wordt gezamenlijk door de schenker en de ontvanger opgesteld.

Legaat of nalatenschap

Ook legaten en nalatenschappen vormen een belangrijke (financiële) steun voor IC. Mocht u dit overwegen dan komen wij graag met u in contact om uw wensen het beste vorm te geven.