Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Team

De mensen achter stichting Initatives of Change Nederland

Het Kernteam

Het kernteam van Initiatives of Change Nederland bestaat uit vijf leden en twee adviseurs. 

Willem Jansen

Programma coördinator

Ik herken mijzelf zeer in de slogan van Initiatives of Change: ‘Bruggen van vertrouwen bouwen’. Mensen bij elkaar brengen over de scheidslijnen van religies en culturen heen, vind ik prachtig. 

Stuur een email naar Willem

Projecten
Uyên Lu

Communicatie coördinator

De kernwaarden van Initiatives of Change sluiten naadloos aan bij mijn eigen waarden. Binnen de stichting ben ik sinds 2019 verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie.

Stuur een email naar Uyên

Projecten

Sinds 2020 werk ik actief mee met het driejarige project ‘Geloven in Mensenrechten @75’ en geef ik vanaf 2023 vorm aan het nieuwe project ‘Op Zoek Naar Stilte’. Verder ondersteun ik collega’s in het kernteam bij projecten zoals ‘Women Connect’ en ‘Het Verleden Helen’. In het verleden heb ik meegewerkt aan projecten zoals Buro EU, Doe Groen!, Casa Amalia, Geloven in Groen, Interfaith Conference, Wereldvoedseldag.

Shereen Siwpersad

Communicatie medewerkster

Shereen werkt sinds 2019 voor IofC Nederland. In de rol van projectondersteuner en communicatie -medewerker, helpt ze bij het organiseren van IofC activiteiten, beheert de social media en schrijft/vertaalt artikelen, verslagen, nieuwsbrieven, en meer.

Stuur een email naar Shereen

Projecten

Shereen werkt momenteel aan het uitbreiden van het project Women Connect, een netwerkgroep voor en door vrouwen. Ook ondersteunt ze bij het project Geloven in Mensenrechten. Verder heeft ze een grote interesse in het Nederlands koloniaal verleden en zoekt partners om rondom dit thema initiatieven op te zetten. In het verleden was ze betrokken bij het project Doe Groen!

Lotty Wolvekamp

HR & financiën 

Sinds 1971 (met onderbreking van de studiejaren) ben ik fulltime medewerkster bij IofC, met Nederland als standplaats en betrokken bij activiteiten in het buitenland.

 

Stuur een email naar Lotty

Kaan Tu

Webmaster

Kaan is sinds 2021 werkzaam bij iofc Nederland. Hij was verantwoordelijk voor de migratie van de website, en momenteel beheert hij de website en overziet hij het archiveringsproces. Kaan volgt de Master East-Asian Studies aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Adviseurs Kernteam

Hennie de Pous - DE Jonge

Advies en ondersteuning

Sinds 2016 heeft zij haar directe betrokkenheid bij de activiteiten van IofC in Nederland ingeruild voor een adviserende en ondersteunende rol. Zij schreef Reiken naar een nieuwe wereld over de geschiedenis van IofC sinds 1924.

Stuur een email naar Hennie

Johannes De Pous

Advies en ondersteuning

Sinds mijn middelbare schooltijd ben ik fulltime betrokken bij IofC. Ik heb ruim 30 jaar gewerkt en gewoond in het Nederlandse centrum van IofC in Den Haag. Ben lid geweest van het bestuur en ben nu adviseur.

Stuur een email naar Johannes