maandag, februari 21, 2011 - 20:00

Ahmet Taskan is een dynamische man van Turkse afkomst, met een Nederlandse toekomst. Hij is voorzitter van het Corendon Fonds voor Duurzaamheid en Innovatie en directeur van Taskan consulting, een bedrijf dat zich inzet voor de opbouw van handelsbetrekkingen tussen Turkije en Nederland. Vanavond vertelt hij zijn levensverhaal.

U I T N O D I G I N G

 

 voor een avond rond het levensverhaal van Ahmet Taskan 

 

Maandag 21 februari 2011 in het centrum van Initiatives of Change, Amaliastraat 10,

2514 JC Den Haag, tel.: 070 3643591   

 

Aanvang 20.00 uur, koffie klaar vanaf 19.30 uur

 

Ahmet Taskan is een  dynamische man  van Turkse afkomst,  met een Nederlandse toekomst. Hij werd  43 jaar geleden geboren in het Turkse Salpazari. Na afronding van het technisch lyceum in Haydarpasa,  de politieopleiding in Amsterdam, en de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht, doorgegroeid tot ondernemer. Bekleedt tal van maatschappelijke functies, politiek actief voor het CDA, overtuigd moslim en bruggenbouwer. Zijn geestelijke inspiratie vindt hij oa. in het gedachtegoed van de Turks islamitische Fethullah Gülen, de grondlegger van de Gülenbeweging.

Professioneel is Ahmet  actief als Algemeen secretaris van het Gezondheidscentrum Sanitas in oa. Rotterdam. Hij is voorzitter van het Corendon Fonds voor Duurzaamheid en Innovatie en directeur van Taskan consulting, een bedrijf dat zich inzet voor de opbouw van handelsbetrekkingen tussen Turkije en Nederland.

Ahmet is getrouwd en heeft drie kinderen.

 

Routebeschrijving

De Amaliastraat, een zijstraat van de Mauritskade, is te bereiken vanaf het Centraal Station met bus 22 en 24 en vanaf Station Hollands Spoor met tram 1. Uitstappen halte Mauritskade. Op Plein 1813 (vijf minuten lopen) is gratis parkeergelegenheid.

Aanmeldingen.

Gezien het huiskamer karakter van de avond moet het aantal aanwezigen beperkt blijven tot maximaal 25 á 30 personen. Daarom verzoeken wij belangstellenden zich op te geven bij het centrum van IC, Amaliastraat 10, Den Haag. Tel.: 070 364 3591; e-mail: info@iofc.nl

 

 

 

Maarten de Pous       Kees Scheijgrond         Christina Wambrauw